Аеропорт Дубліна підвищує безпеку повітря з системою аварійного палива
CLH Aviation Ireland
CLH Group - провідна міжнародна компанія з транспортування та зберігання нафтопродуктів.  Вона керує найбільшою в Європі мережею нафтопродуктів і займає сьоме місце в світі за обсягом зберігання.  В цілому в компанії працює понад 1700 співробітників, а система логістики складається з більш ніж 6000 кілометрів трубопроводів, 54 сховищ і 34 аеропортів з пропускною спроможністю понад 9 мільйонів кубічних метрів, розташованих в п'яти країнах.  В Ірландії CLH Aviation вже майже три роки укладає 20-річний контракт з аеропортом Дубліна на проектування, реконструкцію та експлуатацію паливної ферми, яка обслуговує аеропорт Дубліна, а також на введення в експлуатацію нової системи паливного гідранта.

Виклик
Коли в 2016 році CLH Aviation Ірландія взяла на себе відповідальність за заправку в аеропорту Дубліна, в аеропорту було розміщено 2,4 мільйона літрів палива.  В даний час цей обсяг збільшився до 15 мільйонів літрів, і CLH Aviation Ірландія в даний час встановлює підземний трубопровід паливного гідранта і паливну ферму на стоянках в аеропорту Дубліна, щоб літаки могли заправлятися в місцях розташування повітряних зон;  це заощадить час і стане найкращим рішенням для навколишнього середовища, оскільки в кінцевому підсумку зведе нанівець потребу в бензовозах.  Дотримуючись передової галузевої практиці, компанія CLH Aviation Ірландія створила відмовостійку систему аварійного відключення палива, яка негайно припиняла б будь-який неконтрольований викид палива в гідрант на стендах літаків, в разі потенційної витоку палива, витоку або аварійної повітряної зони.
Система також повинна бути доступна з транспортних засобів підтримки палива, поки вони не будуть замінені.  Безпосереднім вимогою була система на пірсі 4 аеропорту (Термінал 2) з подальшим розширенням на інші пірси (Термінал 1).
CLH Aviation Ірландія співпрацює з компанією Motorola Solutions, платиновим реселером, EMR Integrated Solutions, для реалізації проекту.  Володіючи майже 40-річним досвідом у наданні комунікаційних, SCADA і інструментальних рішень для різних ринків, EMR володіє досвідом, інженерними ноу-хау і можливістю управління проектами для надання великих, складних, інтегрованих рішень в термін і в рамках бюджету.

Рішення
Невід'ємною частиною системи аварійного відключення палива (EFDS) EMR є радіомережа, яка забезпечує зв'язок з диспетчерською системою TRBOnet і системами SCADA. EMR негайно порекомендувала оновити систему CLH Aviation в Ірландії до мережі Motorola Solutions MOTOTRBO, побудованої навколо ретранслятора SLR 5500, який розширює покриття і збільшує пропускну здатність каналу для підтримки даних, що відносяться до EFDS, так і системи диспетчеризації TRBOnet. Користувачі оснащені сертифікованої ATEX портативної двосторонньої радіостанцією MOTOTRBO DP4401Ex, яка дозволяє їм спілкуватися навіть у місцях, де можуть бути вибухонебезпечні гази. В даний час EMR розгорнула свої EFDS у 8 захищених від негоди корпусах. У кожному корпусі знаходиться мобільна двостороння радіостанція MOTOTRBO DM4400e, аварійна кнопка на передній панелі і камера з нерухомим зображенням або відео можливість завантаження; камери дозволяють операціями CLH Aviation в Ірландії та органам повітряного простору мати детальне уявлення про кожному корпусі, візуально представлене на екрані через систему SCADA; у разі екстреної активації кнопки вони також можуть переглядати зображення людини, яка активувала кнопку, що підвищує безпеку системи. Після активації аварійної кнопки радіостанція відправляє телеметричне повідомлення у диспетчерську систему TRBOnet, яка контролює стан кожного корпусу, щоб активувати систему SCADA, яка відключає подачу палива. EMR також розробила аналогічне рішення для сторонніх заправників; це включало кнопку EFDS на зовнішній стороні автомобіля і мобільну двосторонню радіостанцію MOTOTRBO DM4401e з GPS-моніторингом розташування, тому диспетчерська служба може відстежувати точне положення танкерів на живих картах аеропорту Дубліна, які відображаються на їх консолях ПК. Кнопка «Стоп» також може бути викликана дистанційно з диспетчерської, якщо вони знають про ситуацію за межами безпосередньої близькості від повітряної зони. Система забезпечує цілодобовий моніторинг та оновлення стану в режимі реального часу за допомогою телеметричних повідомлень від кожного корпусу на пірсі, розташування і колірний стан живлення якого відображаються поряд з розташуванням танкерів на картах диспетчерів. Це економить час при перевстановлення або усунення несправностей аварійної системи. Контролер SCADA також дозволяє CLH Aviation Ірландія проводити планові випробування корпусів і транспортних засобів, що підтримують гідрант, без втручання в діючу систему або розклад польотів літаків. Це найважливіший компонент робочих процедур по охороні праці і техніці безпеки, суворо дотримуваний оператором аеропорту Дубліна.

Вигода 
Аеропорт Дубліна в даний час має одну з новітніх технологій щодо вимог безпеки системи паливного гідранта.  Дійсно, без жорстких дротових з'єднань і призначених для інформування CLH Aviation Ірландія про те, що будь-якої з ESB не перебуває на зв'язку, система відмовостійкості.
Дін Рирдон, менеджер по роботі з клієнтами EMR, резюмує: «Це інноваційне рішення, яке демонструє силу наших великих навичок системної інтеграції і автоматизації.  Він використовує міць технологій MOTOTRBO і TRBOnet, а надійна бездротова голосова та телеметрическая зв'язок утворює основу системи ».  Немає сумнівів, що EFDS значно підвищує безпеку повітряного простору для персоналу і 30 мільйонів пасажирів, які щорічно проходять через аеропорт.  ;  і він забезпечує дотримання суворих протоколів з охорони праці та техніки безпеки в аеропорту Дубліна щодо заправки, контрольних журналів та звітності.  Дійсно, CLH Aviation Ірландія і аеропорт нещодавно звернулися до EMR з проханням запросити додаткові 10 одиниць EFDS для пірсу 1, оскільки мережа гідрантів буде запущена там через кілька місяців.
2020-01-23 12:00
Згадана Продукція

Форма запиту комерційної пропозиції

All Rights Reserved @ 2024 ALLIS