• Головна сторінка
  • Статті
Перелік рекомендацій по дезінфекції та очищення радіостанцій і аксесуарів Motorola Soluitons в умовах пандемії коронавируса (COVID-19)
 Перелік рекомендацій по дезінфекції та очищення радіостанцій і аксесуарів Motorola Soluitons в умовах пандемії коронавируса (COVID-19)

В умовах пандемії коронавируса (COVID-19) Motorola Solutions і наша компанія рекомендують застосовувати перелік рекомендацій по очищенню і дезінфекції радіостанцій і в аксесуари торгівельної марки MOTOROLA, зазначені в цій статті, засновані на нашому поточному розумінні радіо гігієни. 

Згідно з даними органів охорони здоров'я, видалення мікробів, бруду і забруднень з поверхонь знижує ризик поширення інфекції. Використовуючи схвалені, сертифіковані хімічні дезінфікуючі засоби, ви можете знищити мікроби, які можуть залишитися на поверхні після очищення, що ще більше знижує ризик поширення інфекційного захворювання дезінфекція: • 

Нанесіть 0,5% водний розчин миючого засобу за допомогою тканини, а потім за допомогою жорстку неметаллическую кисть з короткою щетиною, щоб видалити всі відшаровуються забруднення подалі від пристрою.
 Використовуйте м'яку поглинаючу тканину без ворсу або серветку, щоб видалити розчин і висушити пристрій. 

• Переконайтеся, що розчин не залишився поруч з роз'ємами, тріщинами або щілинами.

• Пристрій можна продезінфікувати, протерши їх ізопропіловий спирт (медичним спиртом), який продається без рецепта. 

• При очищенні ізопропіловий спирт ніколи не наносите спирт безпосередньо на пристрій. Його слід застосовувати ганчіркою, якою потім протирають пристрій.

• Вплив певних хімікатів і їх парів може чинити шкідливий вплив на пластмаси та металеві покриття. Не використовуйте відбілювачі, розчинники або чистять спреї для очищення або дезінфекції пристрою. 

УВАГА: Motorola Solutions, Inc.і ТОВ «АЛЛІС ЛТД» не може і не визначала, чи є який-небудь конкретний очищуючий продукт ефективним для видалення певних сторонніх речовин (включаючи віруси) з пристрою, а також те, видалить будь-яке дезінфікуючий засіб все мікроби або віруси. Проте вищевказані чистять, дезінфікуючі засоби і процеси були схвалені для використання Motorola Solutions, Inc. в зв'язку з їх меншим зносом і впливом на фізичний пристрій. Зверніться до документації виробників хімікатів, щоб дізнатися про ефективність засобів для чищення. що стосується сторонніх речовин (наприклад, вірусів).


2021-05-19 11:33

Форма запиту комерційної пропозиції

All Rights Reserved @ 2024 ALLIS